torsdag 21 oktober 2010

Ännu ett fiasko...

... med Grönwald inblandad :-(

Han ska besiktas och jag hade fått en återbudstid per sms igår. Man ska svara med texten "BOKA" på Bilprovningens sms, vilket jag gjorde. Väl framme på Bilprovningen kl 08:20 idag fick jag veta att man även ska få ett bekräftelse-sms när man bokat. Bra att veta när man kört till andra sidan stan. Grr!

5 kommentarer:

  1. Men Fredrik, du vet väl att ordet Bil är gammelhebreiska och betyder Opålitlig och konkursdrivande skit? Detta gäller såklart allt som hör bilen till också, såsom bokningsbekräftelser hos Bilprovningen... :p

    SvaraRadera
  2. Hej Fredrik,

    Vad tråkigt att höra att det inte fungerade med din återbudstid via vår väntelista. Det troliga är att vi inte fick din sms-bekräftelse i tid av någon anledning (dålig täckning eller liknande) och därför i vår tur inte skickade en bekräftelse till dig. I vår information om tjänsten Mina fordon Privat står det beskrivet om bekräftelse-sms, men jag förstår att sådant är lätt att missa. Vill du så kan jag kolla upp vad det berodde på att du inte fick något sms, om du återkommer till mig med ditt registrerings- och mobilnummer. Har du hittat en ny tid eller är det fortfarande ett problem för dig? Riskerar du körförbud så ska vi självklart göra allt för att hjälpa dig att hitta en ny tid. Kontakta mig i så fall.

    Med vänliga hälsningar
    Katarina Bentzer Berglind
    Bilprovningen
    marknad@bilprovningen.se

    SvaraRadera
  3. Wow! Svar av bilprovningen, mäktigt!

    Men Det var väl också på tiden att du besökte andra sidan av stan... ;)

    SvaraRadera
  4. hej!
    samma här, fick ikväll kl18:29 återbudstid per sms och svarade direkt med texten "BOKA" på sms'et. jag vet att man ska få ett bekräftelse-sms när man bokat men det fick inte jag och nu vet jag inte om jag ska gå till bilprovning imon kl 08:48 eller inte... de skrev i bilprovnings hemsidan om sms bokning "Vi reserverar oss för tekniska problem eller felaktigt ifyllda kontaktuppgifter." risken är att om jag inte går imorgon får jag räkningen på 300kr ändå! så dåligt, går ej att ringa nu på kvällen och hinner inte ringa på morgonen. men men, jag ska köra imorgon ändå, vill inte riskera betala 300kr.

    SvaraRadera
  5. får du inte bokningsbekräftelser då fick du inte tiden. kör aldrig till bilprovning utan bokningsbekräftelser.

    SvaraRadera