måndag 2 november 2009

Full circle

Nu har vi så kommit "full circle" med vår road trip här på USA's västkust. På kvällen den 6:e oktober landade vi på LAX och hämtade ut hyrbilen och nu bor vi på Days Inn i Inglewood vid flygplatsen och imorgon bitti går flyget till New York. Det har onekligen varit fyra härliga veckor!

Igår var vi på Universal Studios och inte nog med det, vi slog till på en VIP Experience. Vi återbekantade oss med adjektivet "vippigt" och verbet "att vippa" medan vi eskorterades runt i nöjesparken, inspelningsseten och alltid gick före alla andra i köerna. Det var inte jättebilligt, men kändes ändå värt det eftersom vi nu hann se allt och dessutom fick gratis parkering, frukost, lunch och Will, en 75-årig personlig guide som kunde en massa extra kuriosa. Simpsonsåkturen var bland det roligaste jag gjort någonsin, helt jävla makalös!!!!



Idag tog vi det tämligen lugnt efter gårdagens Halloweenfirande. Började dagen med en amerikansk frukost med pannkakor, bacon och äggröra på "International House Of Panncakes" och drog sen till Venice Beach för lite stillsamt "häng".



Passade dock på att ta en 45min löptur på stranden medan Martin lekte i den nyinvigda skateparken. Kändes lite klichéartat att springa på en sandstrand i solnedgång i shorts, bar överkropp och solbrillor...



Nåväl, imorgon är det slut på västkustlarvet, då bär det så av till stenhårda "The Big Apple". New York är onekligen den männskliga civilisationens mittpunkt och det är i princip alltid någon bekant som är där. Under våra fyra dygn i stan planerar jag att möta upp Drew Cunningham för lite cykling i Central Park, Martin Pedersen och Brian Vandborg för lite festande och vi ska även träffa Martin och Viktors goda vänner Frida och Berra (som svinigt nog vann en resa till Kent releasefest där) för middag.

Imorgon lämnar vi Kalifornien för denna gång, så en hyllning på sin plats :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar