söndag 26 april 2009

Den lille arge

Idag körde vi andra deltävlingen i Falu 3-dagars, Sundborn Kermis, som bestod av 10 varv på en 8km bana. Satsade på att få mycket "utbrytningstid" och belönades med en soloseger. Robban "den lille arge" Österling klämde sig in i vad som kunde ha varit en trippelseger för oss, när han slog Lucas i spurten om 2:a platsen... Lucas har utlovat spurtträning framöver!

Ikväll var vi ut och åt på Tsatziki (de som var med kommer ihåg "fefferoniincidenten") och sen satte vi oss och snackade på Harrys till klockan halv tolv. Vi hann avhandla asociala brittiska cykelmassörer, att "the muscles from Brussels" Jean Claude van Dame faktiskt kommer från Antwerpen, att en Honda och en Alfa Romeo har väldigt olika köregenskaper, bröstoperationer och könsbyten och även så tunga saker som dödsångest vi cancer.

På vägen ut från Harrys mötte vi Oscar och Maria, som minst tre gånger poängterade att hon stått raklång i taxin på vägen dit. Vänta nu bor inte du 11,7 m från Harrys?

4 kommentarer:

  1. Tjena, jag var på Tsatziki på fredag kväll med syster och bror med familjer! ;-))

    SvaraRadera
  2. Grattis...
    Österling är grym =)

    SvaraRadera
  3. wow - jag kommer att passera Antwerpen i bil idag - jag kommer givetvis dra ner fönsterrutan och ropa på Jalle och fråga om jag får känna på hans muskler...

    SvaraRadera