lördag 30 maj 2009

Hämnden är ljuv

I år fick vi storstryk av ärkerivalerna här i Danmark, Team Designa Kökken, vid GP Herning, som är ett viktigt lopp för oss. De tog en trippelseger och jag var bästa man i Capinordic på en trött femteplats.

Idag tog vi en gruvlig revanch! Dagens Designa Löpet med huvudsponsor Designa Kökken och med start och mål utan för huvudkontoret, är årets kanske viktigaste loppet för dem. Ok, vi krossade dem inte, men vi vann. Det räcker :-)

Rasmus vann spurten, före Designas Allan Johansen, i den 3-mannagrupp som spurtade om segern. Själv kastade jag in cykeln på en (återigen) trött 6:e plats.