torsdag 28 maj 2009

Nu borde jag gå och lägga mig...

... men "ska bara"... blogga lite :-)

Barça var det bättre laget ikväll och den där "show-offen" mellan Messi och Ronaldo som vissa pratade om innan matchen blev ju rena promenadsegern för den förstnämnde. Man U och Christiano Ronaldo var pinsamt kass, med undantag för de första 10min innan Eto'o sparkade in 1-0 målet. Min favorit Puyol var inte riktigt så bra som han brukar kunna vara och underlät sig dessutom att bli provocerad av Ronaldo. Om ryktet att Sir Alex Ferguson ska ha kastat en sko i ansiktet på Beckham, någon gång under åren han spelade där, stämmer så är jag inte inte det minst avundsjuk på spelarna i Man U just nu...

Har lyckats få en ömmande knöl på extensorsenan till vänster stortå och ska imorgon till en specialist som håller till på Råsunda i Stockholm. Hoppas han kan svänga iordning något bra som avlastar området. Nästa vecka är det ju dags för Ringerike GP.


Har börjat packa det mesta ikväll, men även om jag har packat för tävling 1000-tals gånger förut så måste jag alltid tänka till lite när jag ska vara borta en längre tid och dessutom på etapplopp.

Jag borde ha rimliga chanser att ingå i det vinnade laget på Ringerike i år igen. Man startar med 6-mannalag, fem av oss körde ifjol (men i fyra olika lag) och den som var sämst placerad sammanlagt blev 11:a. Han som inte körde ifjol är Rasmus Guldhammar, som vann Liege-Bastogne-Liege U23 i år, så jag tror han ska klara backarna i Norge rätt bra han också ;-)

2 kommentarer:

  1. Jens Westergren28 maj 2009 kl. 02:42

    Om det är någon tröst så var du inte sist i säng...Klara somnade nu, så det ska jag också göra

    SvaraRadera
  2. men grabbar ....inte ska ni vara uppe så sent...när ni når min ålder vaknar ni vid 4 för att gå upp och pissa! :-)

    SvaraRadera