lördag 8 augusti 2009

Oroande trender

Ett oroande trend jag sett är att folk i min omgivning skaffar rent groteska skor. Rasmus Guldhammar visade stolt upp ett par Fred Perry dojjor som närmast kan beskrivas som ett par "kinaskor" när vi delade hotellrum i tordags. Idag avslöjade Henrik Öijer sin senaste felnavigering i modedjungeln!

Ännu mer oroande är trenden att killarna i Team Cykelcity vurpar ner varandra på tävlingarna just nu. I den här högen ligger Stenberg och Stillfors och glider på Katrineholms gator. I lördags bildade Linkan och Bjelkmark en liknande hög i slutet av Scandinavian Open.


Det är å andra sidan skönt att det inte bara är jag som tappar balansen hela tiden :-)

3 kommentarer:

  1. Jag vet inte om sko-trenden egentligen bör klassificeras som särskilt oroväckande. Vem vet, det kanske är du som fått det hela om bakfoten...? ;-)

    Jag håller dock till fullo med dig om att trenden som Cykelcity börjat med är betydligt oroväckande!

    SvaraRadera
  2. Kära Emma, jag hoppas för guds skull inte att du sitter bakom dit tangentbord och försvarar såna där monstruösa "fottortyrredskap". Nä, tacka vetja ett par klassiska vita Adidas ;-)

    SvaraRadera
  3. Skor har vi diskuterat förr och vi tycks fortfarande inte vara överrens. Att vi dock båda godkände dina nya, förvisso inte längre särskilt nyinköpta, vita "Adidas-liknande" skor är ett mysterium! ;-)

    Öijer´s pjuck är faktiskt (till skillnad mot mycket annat) rätt schyssta. Strumporna går dock att diskutera...! ;-)

    SvaraRadera