lördag 4 juli 2009

Tack för senast

Att ställa frågor på bloggen verkar generera många och långa kommentarer. Tackar så hjärtligt för all input angående mitt huvudbry kring träningen.

Är just nu på träningsläger i Danmark, där vi kör de flesta av etapperna av Danmark Rundt. Idag blev det 200km och imorgon lär det bli längre... "kort och hårt"-modellen på träningen kan jag glömma för tillfället!

Eftersom det verkar vara givande att fråga bloggläsarna så kastar jag redan nu ut nästa fråga (som dock lär återkomma med jämna mellanrum de närmaste månaderna). Direkt efter säsongen i höst kommer jag, min kusin Martin och ev. någon eller några fler att bege oss till det stora landet i väst för en ca månad lång "road trip". Vi har mer eller mindre tänk koncentrera oss på väst- och östkusten och helt enkelt låta cowboys, hillbillys, tumble weed, snålblåst, regn och kyla få fortsätta ha hela midwest för sig självt.

Eftersom det finns ofattbara mängder saker att göra därborta så gäler det förstås att "suga russinen ur kakan" eller vad det nu heter... Har ni kära bloggläsare några bra förslag på helst lite okända platser?

3 kommentarer:

  1. Det låter grymt trevligt. Några tips såhär på stående fot:

    New York - behöver ingen närmare presentation
    New Orleans - Bourbon street är allmänt känt, men trots allt värt ett besök. En Hurricane på Pat O'briens ett måste.
    Texas - Yeah. Cykling i Cowboy country runt Bandera går inte av för hackor. Vacker natur slingrande vägar. Lätt att köra vilse.
    Texas - ett besök på Hangarfartyget som ligger som museum i Corpus Christi.
    Washington DC - International Spy Museum. Och lincolnmonumentet sent sent på natten. Spooky.
    San Fran - Haight Ashbury för genuin hippiekänsla och ett besök på skivaffären Amoeba Records ett måste.

    Have fun!

    SvaraRadera
  2. Plocka russinen ur kakan, om jag får be.

    "People in glass houses sinks ships"

    SvaraRadera
  3. Tja Jesper!

    New York blir det utan tvivel. San Fran likaså, hade dock inte koll på Haight Ashbury och Amoeba Records. D.C. står på kanske listan, men spionmuseum låter ju ballt.

    Troligen får hela mellersta delen av landet (inkl. Texas o Louisiana) stryka på foten.

    SvaraRadera